لیست اختراعات مرتضي خضري پورقرائي
سرنگ ايمن با قابليت جدا كردن سريع و آسان سر سوزن با حفظ طراحي و ساختار سرنگ هاي متداول ايمني كامل فرد تزريق كننده را در مقابل خطر مبتلا شدن به بيماري ها و عفونت ها فراهم مي آورد. در طراحي اين سرنگ از قطعه ي كوچكي به نام شستي استفاده شده است كه به راحتي بر روي بدنه ي سرنگ (پشت سوزن) قرار مي گيرد. فرد تزريق كننده، پس از اجراي پروسه ي تزريق مي تواند در حالي كه سرنگ ايمن را بالاي Safety Box نگه داشته است با فشار اندكي به شستي تعبيه شده بر روي آن ، سوزن آلوده را با ايمني و اطمينان كامل به داخل safety Box بياندازد. به اين ترتيب عمل جدا كردن سوزن آلوده به بهترين و سريع ترين نحو ممكن و بدون احتمال كوچك ترين خطري براي پرستار انجام مي شود و پرستار مي تواند با آسودگي خيال، آرامش و سرعت عمل بيشتر سراغ پروسه ي بعدي برود.
درپوش گذار ايمن و آسان سرنگ، خطر Needle Stick دشن را به صفر مي رساند. اين وسيله كه بسيار سبك و كوچك است، به راحتي در كنار همه ي تخت ها نصب مي شود و براي اجراي ديگر پروسه هاي درماني مزاحمتي ايجاد نمي كند. اين وسيله بر روي خود دو جايگاه استوانه اي شكل به اندازه ي درپوش سوزن سرنگ دارد. هنگامي كه پرستار براي اجراي پروسه ي تزريق به بالين مددجو مي آيد، ابتدا درپوش سوزن را بر مي دارد و آن را درون يكي از جايگاه هاي اين وسيله مي گذارد. سپس عمل تزريق را انجام ميدهد و در پايان براي انجام عمل درپوش گذاري سوزن (recap9، كافي است سوزن با احتمال آلودگي را كه به سرنگ متصل است (بدون نياز به دخالت دست ديگر)، به سمت درپوشي كه قبل از انجام عمل تزريق درون جايگاه اين وسيله قرار داده است، ببرد و سرنگ را به سمت پايين و درون درپوش فشار دهد. بدين ترتيب، عمل recap با امنيت كامل، سرعت بالا و به اساني انجام مي پذيرد.
ميز الكتروكامپيوتري، به واسطه ي طراحي منحصر به فردي كه دارد، افزايش سرعت كار، راحتي استفاده و زيبايي محيط اطراف ميز را به همراه دارد. طراحي اين ميز به گونه اي است كه همه ي اتصالات مورد نياز كاربر از جمله پريزهاي محافظ الكترونيكي، درگاه هاي USE . خشاب هاي Card Reader . درگاه VGA خروجي هاي بلندگو ( Speaker ) ورودي هاي ميكروفن و سوكت سيم تلفن بر روي خود ميز قرار دارد و كاربر به راحتي مي تواند آن ها را در دسترس داشته باشد. در اين طراحي نوين، تمامي سيم كشي هاي مورد نياز از داخل خود ميز صورت گرفته است. منبع نور تعبيه شده در بالاي محل قرارگيري صفحه كليد نيز، استفاده از صفحه كليد را در فضاهاي تاريك، ممكن و آسان مي كند. براي به كارگيري اين ميز، كافي است در ابتدا كابل هايي را كه از ميز خاج مي شوند، به محل مربوطه در پشت Case متصل نمود و كابل اصلي تامين برق ميز را به پريز برق وصل كرد. سپس مي بايست اتصالات مربوط به مفحه نمايش، موشواره، صفحه كليد، بلندگو و ... را در محل مشخص شده بر روي ميز نصب نمود. در نهايت با زدن كليد روشن بر روي ميز، كليه ي امكانات ميز الكتروكامپيوتري در دسترس قرار مي گيرند.
موارد یافت شده: 3